MOLERSKE USLUGE

Nudimo vam sve vrste molerskih usluga


Molerski radovi su najčešći poslovi i ne postoji dom koji nema potrebu za ovom vrstom usluge. To je najjednostavniji a ujedno i najekonomičniji način da promenimo i osvežimo enterijer našeg doma. Kod izbora boja, bitno je da znate neku osnovnu podelu kako biste za sebe izabrali najbolje rešenje.

Boje:

» Poludisperzivne boje su najjeftinije i najnekvalitetnije boje na tržištu i za njih nije potrebna posebna priprema podloge. Moguće ih je tonirati u svetlijim tonovima i obavezan je nanos u dva sloja, koji obavezno budu nešto deblji. Nisu otporne na brisanje, a dosta brže se prljaju i blede u odnosu na disperzivne i akrilne boja.

» Disperzivne boje su nešto boljeg kvaliteta od poludisperzivnih, a otporne su na vlažno brisanje pa ih je moguće duže održati čistim. Ove boje se toniraju i u svetlim i u tamnim tonovima i nanose u dva sloja koja su nešto tanja od slojeva kod poludisperzivnih boja. Pokrivna moć im je veća, a duže zadržavaju intezitet i postojanost pa predstavljaju bolje i trajnije rešenje.

Molersko-farbarski radovi se izvode u nekoliko koraka:

» zaštita prostora u kojem se izvode radovi
» priprema površine gletovanje, šmirglanje ako je potrebno
» potom sledi nanošenje izabrane boje u dva sloja
» nakon sušenja se detaljno pregleda i popravi ako je potrebno
» čišćenje prostora podova

array(0) { }

 ” Decor Tim ” Novi Sad se ovim poslom bavi preko 15 godina i poseduje zavidno iskustvo!

Na Vaše ukazano poverenje ćemo odgovoriti sa onim što najbolje umemo – kvalitet,pedantnost i tačnost.

 Zajedno mi možemo učiniti Vaš dom boljim i lepšim mestom.